Inulina BIO z agawy
  • Inulina BIO z agawy

Inulina BIO z agawy

Pojemność (gram) Cena (netto) Dodaj do koszyka
150 11,20 zł
add_circle Dodaj do koszyka
150 10,90 zł
add_circle Dodaj do koszyka
300 20,90 zł
add_circle Dodaj do koszyka
300 20,40 zł
add_circle Dodaj do koszyka

Składniki: 100 % Bio inulina z Agawy.

 

Średnia wartość odżywcza w  100 g produktu:   % RWS*  
Wartość energetyczna: 822 kJ / 204 kcal      9.9 %
Tłuszcz: 0 g 0 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g 0 %
Węglowodany: 6 g 2.3 %
- w tym cukry: 6 g 6.7 %
Błonnik: 90 g -
Białko: 0 g 0 %
Sól: 0.3 g 5 %

*RWS - referencyjna wartość spożywcza dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).

 

Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.

 

Propozycja spożycia: wedle uznania dodawać do zup i sosów.

 

Uwagi i zalecenia: utrzymanie prawidłowego stanu zdrowia wymaga stosowania zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia.

Przechowywanie: produkt należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym, i ciemnym miejscu.

Kraj Pochodzenia: Meksyk

09649 150G

Specyficzne kody

ean13
5902096509649

Komentarze

Napisz swoją opinię

Inulina BIO z agawy

Inulina z Agawy stosowana jest jako stabilizator i zagęstnik do sosów oraz zup. Nadaje się również do wypieków. Inulina występuje naturalnie w łodygach roślin, bulwach oraz kłączach. Ma słabo wyczuwalny słodki smak. Zaletą tego naturalnego prebiotyku jest pozytywny wpływ na naszą florę bakteryjną (pozytywne bakterie w jelitach).

 

Napisz swoją opinię

Powiązane Produkty