

Pojemność (gram) | Cena (netto) | Dodaj do koszyka |
---|---|---|
Białko ryżowe polecane jest osobą chcącym budować masę mięśniową oraz utrzymać ją w doskonałej kondycji. Jest to również alternatywa dla osób posiadających nietolerancję na laktozę zawartą w białkach pochodzenia zwierzęcego, wegan oraz wegetarian.
Składniki: 100 % Bio białko ryżowe z brązowego ryżu (80% białka).
Bio - certyfikowane produkty ekologiczne.
Średnia wartość odżywcza w | 100 g produktu: | % RWS* |
Wartość energetyczna: | 1619 kJ / 387 kcal | 19,27 % |
Tłuszcz: | 2,9 g | 4,14 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 1 g | 5 % |
- w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone: | 1,1 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone: | 0,9 g | - |
Węglowodany: | <0,1 g | <0,04 % |
- w tym cukry: | <0,1 g | <0,11 % |
- alkohole polihydroksylowe: | <0,1 g | - |
- skrobia: | <0,1 g | - |
Błonnik: | 9,6 g | - |
Białko: | 80,6 g | 161,2 % |
Sól: | 0,25 g | 4,17 % |
Cholesterol: | <0,0002 mg | - |
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Sposób spożycia: 30 g proszku zmieszać z wodą. Stosować 2 razy dziennie.
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, niedostępnym dla małych dzieci.